Radio Weststellingwerf Centraal

Drie bronzen waarderingstekens voor leiding Scouting Litjo

Drie bronzen waarderingstekens voor leiding Scouting Litjo

Wolvega – Afgelopen zaterdag was de seizoenafsluiting bij scouting Litjo Wolvega e.o. Het is doorgaans een opkomst voor alle leden met gezamenlijke activiteiten en afsluitend een hapje. Dat was ook nu het geval.

Echter deze keer was er een speciale start van de opkomst. Alle vrijwilligers werden door de groepsbegeleider en voorzitter bedankt voor hun inzet. In het bijzonder 3 leiders die zich op één of meer gebieden 10 jaar of langer als vrijwilliger hebben ingezet.

Nagenoeg alles bij scouting Litjo wordt door vrijwilligers gedaan. De vrijwilligers zijn de ruggengraat van de vereniging: zonder vrijwilligers geen scouting. Geweldig dat zij zich vele uren per week inspannen om voor kinderen uitdagende activiteiten te organiseren, financiën regelen, onderhoud plegen enzovoort.  

Robin Bergsma, Henry en Saskia van der Pol kregen vanwege hun duurzame en grote inzet het bronzen waarderingsteken van Scouting Nederland opgespeld en ontvingen de bijbehorende oorkonde. 

Daarna werd bij mooi weer koers gezet richting het Scheenebos, waar bosspelen werden gespeeld. Weer terug bij het scoutinggebouw aan de Eikenlaan was er wat drinken en een broodje knakworst. 

Na de klus- en schoonmaak dag 3 september start het nieuwe seizoen 10 september. 

DSC_8255 DSC_8262

Foto’s: Lenus vd Broek