Radio Weststellingwerf Centraal

KV SIOS geeft sponsoren kijkje in de wielersport met Michael Boogerd

KV SIOS geeft sponsoren kijkje in de wielersport met Michael Boogerd

KV SIOS geeft sponsoren kijkje in de wielersport met Michael Boogerd

Op zaterdagavond organiseerde de commerciële commissie van kv SIOS speciale avond voor al haar sponsoren. Van advertentiesponsor in het clubblad tot hoofdsponsor, allen werden uitgenodigd om aanwezig te zijn bij een speciale VIP avond waarbij het onderwerp ‘sponsoring in de sport’ centraal stond.

De avond werd geopend door Rene Greveling, voorzitter van de commerciële commissie, die alle aanwezigen welkom heette, waarna de microfoon werd overhandigd aan Harold Sikkema. Speciale gast van deze avond was Michael Boogerd. De bekendste Nederlandse wielerrenner van de laatste twintig jaar vertelde over zijn ervaringen in de wielersport en hoe belangrijk sponsoring daarin kan zijn.

In de wielersport is het opbouwen van een ploeg heel belangrijk voor succes en dat opbouwen begint bij de jeugd en is dus synoniem voor het korfbal, echter kan een goed sponsorbeleid het verschil zijn tussen stilstaan of verder gaan.

Tevens viel de vergelijking op met het fenomeen ‘transferbedragen’, die zowel bij de wielersport als bij het korfbal, niet bestaan. Deze diverse onderwerpen ontwikkelden een leuke interactie tussen de aanwezigen en Michael Boogerd, die ook na het officiële gedeelte volop de tijd nam voor vragen en serieus mengde in de wereld van de korfbalsport.

De commerciële commissie kijkt terug op een geslaagde avond, mede verzorgd op culinair gebied door Hotel restaurant Holland Inn en Bert Oppers van Mitra Wolvega.

Foto (C) SIOS – Links op de foto Harold Sikkema in gesprek met Michael Boogerd