Radio Weststellingwerf Centraal

Olyphia heeft weer voltallig bestuur!

Olyphia heeft weer voltallig bestuur!

Olyphia heeft weer voltallig bestuur!

Donderdag 3 november was de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van Olyphia. De ALV was minder goed bezocht dan vorige jaren. Dat maakte de boodschap er echter niet anders om.

De vergadering werd zoals gebruikelijk gestart met een minuut stilte.

Op de gebieden Voetbalzaken (door Johnny Jansen en Patrick Hankel), Complex (Fred Tolman), Sponsorzaken (Mark Jubbega) en Financieel (Ruud van Erp) werd vurig bepleit wat we bereikt hebben maar vooral waar we naar toe willen.

De bestuursverkiezing bracht Olyphia eindelijk weer eens een compleet bestuur. Naast de herverkiezing van Johnny Jansen (Voetbalzaken) en Fred Tolman (Complex) werden de zittende leden André de Jong (Algemene Zaken) en Ageet Veldmeijer (Secretaris) verblijd met de verkiezing van een penningmeester, Jaap Jongedijk, en een voorzitter, Erik Oosterhof. Erik is voor velen een onbekende, maar heeft ter voorbereiding al verscheidene malen bij het bestuur aangezeten. Erik heeft ruime ervaring als bestuurslid (o.a. als voorzitter) bij sc Emmeloord. De vergadering heeft met de verkiezing van Erik het vertrouwen in hem, en in de andere verkozen bestuursleden, uitgesproken.
Het bestuur wordt veel succes gewenst.