Radio Weststellingwerf Centraal

CCW verleent sponbijdragen aan acht organisaties

CCW verleent sponbijdragen aan acht organisaties

Wolvega – Jaarlijks besteedt de Commerciële Club Weststellingwerf (CCW) minimaal 10 procent van de contributie van de leden aan sponsoring van initiatieven in de Weststellingwerfse samenleving. Dit jaar krijgen acht organisaties een bijdrage. Die zijn: KV Leonidas Noordwolde, 500 euro voor kunstgrasveld, Dorpsarchief Noordwolde, 250 euro voor laptop, Plaatselijk Belang Noordwolde, 250 euro voor bijzondere kerstopvoering, Dorpsarchief Steggerda, 250 euro voor hard- en software, Stellingwerfkoor Wolvega, 250 euro voor aanschaf keyboard, Hortus Conclusus, 180 euro voor herstel historisch pad ’t Janboersmeulentien Wolvega, EHBO Noordwolde, 500 euro voor aanschaf AED bij evenementen en Skeelerclub Lindenoord Wolvega, 500 euro voor nieuw asfaltlaag op de baan. Dit werd dinsdagmiddag bekend gemaakt door de voorzitter van de sponsorcommissie, Peter Spoelstra, waarna de cheques werden uitgereikt.
Sponsorbijdrage is eenmalig
Voorwaarde is dat de kleinschalige initiatieven een bijdrage moeten leveren aan de maatschappelijke en culturele ontwikkeling van Weststellingwerf. De sponsorcommissie van CCW beoordeelde de verzoeken en legde dit vervolgens ter beslissing voor aan het bestuur. In principe geldt een sponsorbijdrage als eenmalig.
Verzoeken moeten vóór 1 december via e-mail worden ingediend bij het bestuur van CCW, secretariaat@ccweststellingwerf.nl. Kijk voor meer informatie op de website www.ondernemeninweststellingwerf.nl.
Foto: de vertegenwoordigers van de organisaties met commissielid Peter Spoelstra in het midden, Skeelerclub Lindenoord ontbreekt op de foto (Foto: Lenus van der Broek)