Radio Weststellingwerf Centraal

Eenmalige donatie

Beste ondernemer,

Radio Centraal heeft een bijzonder aanbod, maar ook een bijzondere vraag. Dit heeft alles te maken met de grote plannen die we hebben: we gaan verhuizen. Na (bijna) twintig jaar in het voormalige bankgebouw aan de Hoofdstraat west 18 in Noordwolde, gaan we verhuizen naar de voormalige aula (en daarvoor zelfs kleuterschool) aan de Buurthuisstraat 5 in Noordwolde. Geen huurpand meer, maar een eigen studio…  Voor het eerst in ons bijna 40-jarig bestaan – inderdaad we horen bij de oudste nog bestaande lokale omroepen van Nederland…

Luxe? Nou, nee, dat nou weer niet. Het pand is een stuk kleiner dan het huidige gebouw, maar financieel een stuk aantrekkelijker. Maar… er moet wel geïnvesteerd worden. En daar kunnen we best een beetje hulp bij gebruiken.  Hulp van de overheid, bijvoorbeeld. En die komt er, zo is ons toegezegd. Maar ook: hulp van het bedrijfsleven. Van u dus. Maar daar stellen we graag iets tegenover. Hoe? Er zijn verschillende mogelijkheden.

  • Bijvoorbeeld een éénmalige schenking in geld, als hulp bij de investering. Een schenking die zichzelf eenvoudig terug betaalt. Voorbeeld: Een schenking die wordt omgezet in reclame op onze kabelkrant en/of op de radio.
  • Ook schenkingen in natura zijn van harte welkom. Ook daar stellen we graag reclamemogelijkheden tegenover.
  • Bijvoorbeeld door als bedrijf donateur te worden. Voor een bedrag van € 25,00 per jaar bent u zakelijk donateur. Heeft zo zijn voordelen: bijvoorbeeld een gratis groet van uw bedrijf voor uw relaties, op de kabelkrant met de feestdagen.

Met andere woorden: help Radio Centraal aan een nieuw onderkomen en u krijgt er publiciteit voor terug. Mogen wij op u rekenen? Vast bij voorbaat heel veel dank!

Meedoen is eenvoudig:

Klik hier als u zakelijk donateur wilt worden en ons elk jaar wilt steunen
Klik hier als u persoonlijk contact wilt.
Vul onderstaand formulier in als u ons eenmalig wilt steunen (wij nemen contact met u op!)…

Bedrijfsnaam (verplicht)

Mijn (bedrijfs)naam mag vermeld worden op de website
JaNee

De heerMevrouw
Contactpersoon (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen
JaNee

Telefoonnummer

Wat is uw eenmalige donatie of wat wilt u in natura sponsoren?

Hierbij ga ik akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door deze website.