Radio Weststellingwerf Centraal

Feestelijke Opening Kunstgrasveld KC De Hoeve

Feestelijke Opening Kunstgrasveld KC De Hoeve

De Hoeve- Korfbalclub De Hoeve opende zondagmiddag op feestelijke wijze haar nieuwe kunstgrasveld. Dat gebeurde voor aanvang van de wedstrijd van De Hoeve tegen AKC uit Almelo in de overgangsklasse A.

Voorzitter Linda Demmink heette een grote groep aanwezigen welkom, zij bedankte alle fondsen, sponsoren, vrijwilligers en particulieren voor hun giften en vrijwilligerswerk waardoor de lang gekoesterde wens van KC De Hoeve in vervulling kon gaan.

 

Namens de gemeente Weststellingwerf spraak wethouder Frans Kloosterman lovende woorden over De Hoeve en gemeenschapszin, daar sloten Kees Elderenbosch en Eerde de Vries namens Plaatselijk Belang en stichting Dorpshuis zich volledig bij aan.

Het nieuwe kunstgrasveld, gelegen voor het terras van dorpshuis ’t Hokkien. Is bedoeld voor nog meer activiteiten, zoals tennis.

KC De Hoeve wist deze wedstrijd tegen AKC uit Almelo te winnen met 25-19

Opening kunstgrasveld KC De Hoeve namens de gemeente Weststellingwerf sprak wethouder Frans Kloosterman lovende woorden over De Hoeve.

Eerste helft van de wedstrijd op het nieuwe kunstgrasveld KC De Hoeve tegen AKC uit Almelo tussen stand 13-10 maar uiteindelijk haalde KC De Hoeve de eerste zegen binnen op het nieuwe kustgrasveld met 25-19 Zondagmiddag 9 april 2017

Foto’s & Video’s: Henk Diever