Radio Weststellingwerf Centraal

Genomineerde top-advocaat verzorgt spreekuren in de Bibliotheek

Genomineerde top-advocaat verzorgt spreekuren in de Bibliotheek

Onze advocate Brenda van Lee maakt kans op de titel Beste Advocaat van Nederland. De Bibliotheek feliciteert haar met deze eervolle nominatie. Brenda van Lee verzorgt al enkele jaren inloop-spreekuren in bibliotheken van Gorredijk, Oosterwolde en Wolvega. Ben je in een conflict terecht gekomen of zit je in een situatie waarin een conflict dreigt? Dan kun je bij haar terecht voor gratis juridisch advies.

Advocate Brenda van Lee geeft advies, voert onderhandelingen of bemiddelt voor je, net wat er in jouw geval nodig is. Zij zoekt naar de beste en snelste oplossing om jouw conflict op te lossen. Je krijgt duidelijke en heldere adviezen in begrijpelijke taal zodat je direct weet waar je aan toe bent.

Haar aanpak kenmerkt zich door korte lijnen, praktisch en oplossingsgericht meedenken, maar in voorkomende gevallen een procedure zeker niet schuwend.

Wanneer?

Gorredijk – elke vrijdag van 17:30 – 18:30 uur Oosterwolde – elke 1e donderdag van de maand van 17:00 – 19:00 uur Wolvega – elke 2e donderdag van de maand van 17:00 – 19:00 uur Kijk voor de beschikbaarheid op onze website www.bzof.nl. Mocht je niet tot het eerstvolgende spreekuur kunnen wachten met je vraag, bel of mail dan voor een afspraak tussentijds. Hieraan zijn geen kosten verbonden. De contactgegevens vind je op www.advocatenkantoorvanlee.nl.

Bron: Persbericht Bibliotheek