Radio Weststellingwerf Centraal

GroenLinks Weststellingwerf reikt Groene Lintje 2017 uit.

GroenLinks Weststellingwerf reikt Groene Lintje 2017 uit.

GroenLinks Weststellingwerf reikt in het kader van Wereld Millieudag, elk jaar rond 5 juni, het Groene Lintje uit. Dit is een onderscheiding die gaat naar mensen die zich op een positieve wijze inzetten voor groen in de gemeente. Voor deze uitreiking mag iedereen kandidaten nomineren. Dat kunnen particulieren, maatschappelijke organisaties en ondernemers zijn.

Iedereen doet natuurlijk zijn best om energie- en water te besparen en zorgvuldig om te gaan met planten en dieren. Sommige mensen in onze gemeente doen meer: ze investeren in nieuwe technieken en hebben ongewone maatregelen genomen om in Weststellingwerf milieu en natuur te verbeteren. Voor hen is dit compliment bedoeld. GroenLinks maakt zich sterk voor een groenere gemeente en geeft graag een pluim aan anderen die dat ook belangrijk vinden.

Weet u iemand, een maatschappelijke organisatie of een bedrijf die het Groene Lintje 2017 verdient, dan hoort GroenLinks dit graag. Als u iemand nomineert, krijgt u uiteraard een uitnodiging voor de feestelijke uitreiking. Deze vindt plaats op zaterdag 10 juni op de boerderij van de familie Langelaan in Blesdijke. U kunt uw nominatie zenden aan groenlintje@groenlinksweststellingwerf.nl Graag voorzien van motivatie en vóór 22 mei aanstaande.