Radio Weststellingwerf Centraal

Olyphia krijgt draai om de oren; De Blesse verliest koppositie

Olyphia krijgt draai om de oren; De Blesse verliest koppositie

Noordwolde – Het was voor de Weststellingwerfse clubs een slechte voetbalmiddag.

Olyphia verloor op bezoek bij Hoogezand met liefst 7-0. Al bij rust was de opdracht voor de groenhemden kansloos (5-0). Olyphia staat laatste in de 2e klasse K. De achterstand op de veilige plekken wordt steeds groter.

De Blesse verliest in Steenwijk

De Blesse ging in en tegen Steenwijk met 4-1 onderuit. Halverwege leidde de thuisploeg met 3-0. Na rust maakte Yannick Kemerink er 3-1 van, maar dat mocht niet baten. Door de nederlaag raakte De Blesse de koppositie op doelsaldo kwijt aan Wacker. In diezelfde 4e klasse A verloor VWC met 2-0 bij RKO.


Averij voor Oosterstreek en Zandhuizen

Oosterstreek was op eigen veld niet opgewassen tegen koploper Donkerbroek (0-2). Johan Veldkamp en Berthold Klooster scoorden voor de bezoekers.

Zandhuizen speelde bij Zevenhuizen met 2-2 gelijk. Sjoerd Bloemhoff en Hein Bergsma maakten in de tweede helft een 2-0 achterstand ongedaan. Oosterstreek en Zandhuizen zagen de achterstand op koploper Donkerbroek weer verder oplopen

Trinitas klopt DIO

Naast FC Wolvega was Trinitas de enige Weststellingwerfse club die drie punten bij kon schrijven. De blauw-zwarten wonnen zaterdagavond op bezoek bij DIO Oosterwolde met 1-4. René Terpstra, Geert van de Boer, Mark Platje en Jesse de Weert scoorden voor de bezoekers. Jari Wieldraaijer was trefzeker voor de gastheren.

Bron: Stellingwerf.nl