Radio Weststellingwerf Centraal

Radio is meer dan plaatjes draaien

MengtafelHet maken van Radio is een “gevoel”, de magie van een microfoon, het uitzenden, het voorbereiden van programma’s allemaal begrippen die bij een echte radiomaker het bloed sneller doen stromen.

Bij Radio Centraal werken we allemaal op vrijwillige basis, wat overigens niet hetzelfde is al vrijblijvend. Wekelijks worden er vele uren radio gemaakt, met als doel: Het informeren, amuseren, van de luisteraar.

LET OP: MOMENTEEL HEBBEN WIJ MEERDERE PLEKKEN VRIJ IN ONZE PROGRAMMERING VOOR RADIOPROGRAMMA’S.

Deze programma’s kunnen live worden gepresenteerd vanuit onze studio of u kunt ze opnemen.

We zijn ook op zoek naar mensen die bijvoorbeeld redactie willen doen. Dit houdt in dat er wat telefoontjes moeten worden gepleegd, er wat stukjes moeten worden geschreven enz. Ook zoeken wij programma techneuten. Hierbij is het niet nodig dat mensen erg technisch moeten zijn. Waar het vooral om gaat is, dat je er “gevoel” voor moet hebben, dus zaken als timing en een goed gehoor zijn erg belangrijk.

Ook verslaggevers zijn van harte welkom, vooral de afdelingen sport (Centraal Lokaal) en nieuws zitten te springen om mensen. Natuurlijk heb je lef nodig, maar je kunt van ons een goede begeleiding verwachten, evenals de nodige middelen.
Radio Centraal bestaat uit een club goed gemotiveerde mensen, met de nodige humor. Indien het radio maken je leuk lijkt, neem dan gerust contact op met Radio Centraal.

Een waarschuwing is wel op z’n plaats: Radio maken is erg verslavend!