Radio Weststellingwerf Centraal

Sponsorgroep tekent voor nieuwe periode bij VV De Blesse

Sponsorgroep tekent voor nieuwe periode bij VV De Blesse

De Blesse – 21 juni 2017: In 2013 heeft de ‘Groep van Zes’ het hoofdsponsorschap van VV De Blesse op zich genomen. Gisteravond is er weer getekend voor een nieuwe periode.

De sponsoring bestaat uit het tweede elftal, Bouwbedrijf De Blesse, de damesafdeling, Moes Bedden, en de overige ondernemers sponsoren het eerste elftal.  Bij het eerste elftal is gekozen voor een constructie waarbij AVIA ’t Centrum, Café de Schouw, Sikkens Center Mars en Tank- en Apparatenbouw “De Blesse” B.V., de diverse sponsoruitingen verdelen. Te denken valt aan shirtreclame, tassen, trainingspakken en dergelijke.


VV De Blesse heeft dit jaar weer een paar goede stappen gemaakt richting de toekomst. Met het kampioenschap van het eerste en de nieuwe sponsorcontracten zijn we weer klaar voor het nieuwe seizoen.


Foto: staand v.l.n.r.:  bestuur VV De Blesse: Ingmar Bouma, Harry Mars, Riekele van der Merk, Gerrie Kamans, Jos Bouma.


Zittend v.l.n.r.: Evert Moes (Moes Bedden), Hans van der Voort (AVIA ’t Centrum), Peter Mars (Bouwbedrijf De Blesse), Mient van der Merk (Tank- en Apparatenbouw “De Blesse” B.V.), Appie Stuurman (Café de Schouw), Marcel Mars (Sikkens Center Mars).
Foto: VV De Blesse